طرز تهیه سوپ ایزوگلین ترکی
یکی از غذاهای دلچسب فصل سرما سوپ ها و آش ها هستند که بخاطر خواص زیاد و گرم بودنشان طرفداران زیادی دارند، امروز میخوایم از کشور ترکیه رو براتون آموزش بدیم،که به دلیل مقوی و مغذی بودنش طرفداران زیادی در کشور های مختلف ازجمله ایران داره.
سوپ ایزوگلین یک سوپ ترکی است که با عدس قرمز، برنج، بلغور، رب فلفل و ادویه های ترکی درست می شود.خاستگاه این غذا منطقه جنوب شرقی ترکیه است و یک نمونه عالی از غذاهای منطقه ای ترکیه محسوب میشه.
با پخت سریع و آسان این سوپ با ما همراه باشید.
مواد لازم
عدس قرمز 250 گرم
بلغور 50 گرم
برنج نیم دانه 50 گرم
1عدد پیاز پوست کنده تقریباً خرد شده
1عدد گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری پاپریکا
4عدد حبه سیر ریز خرد شده
20گرم کره
2قاشق غذاخوری روغن زیتون
1قاشق غذاخوری نعنا خشک شده
1قاشق غذاخوری نمک
فلفل سیاه
فلفل دلمه ای 1عدد
لیمو 1 عدد
طرزتهیه
مرحله اول
در یک تابه بزرگ، روغن زیتون و کره را حرارت داده سپس پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا سبک شود.در ادامه رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده، سیر و پاپریکا را اضافه کنید و حدود 5 تا 6 دقیقه تفت دهید.
مرحله دوم
عدس قرمز، برنج و بلغور را که قبلا خوب آبکشی کرده بودید را به همراه آب اضافه کرده و اجازه دهید حدود 30-40 دقیقه بپزند،تا سوپ کمی غلیظ شود.
مرحله سوم
در انتها نعنای خشک را اضافه کرده و حدود 5 تا 10دقیقه تفت دهید تا عطر نعنا خارج شود.سپس سوپ را با نعنا و فلفل قرمز تزئین کردهو نوش جان کنید.
نکته: این سوپ مقوی و خوشمزه را گرم میل کنید
ایزوگلین به طور سنتی، با یک تکه لیمو و نان سرو می شود.